جزوه ای کامل و تایپ شده در رابطه با درس اندازه گیری که در 110 صفحه برای دانلود آماده است .
سر فصل مطالب جزوه اندازه گیری
- مفهوم و اهميت اندازه گيري الكتريكي
- اجزاء سيستمهاي اندازه گيري
- خطاها و آناليز آن
- طبقه بندي دستگاههاي اندازه گيري
- دستگاههاي اندازه گيري آنالوگ ، مغناطيس ثابت و سيم پيچ متحرك و بالعكس با آهن متحرك ، الكتروديناميكي ، فروديناميكي القائي ، الكترواستاتيكي ، .....
- دستگاههاي اندازه گيري جريان و ولتاژ DC و AC و روشهاي اندازه گيري مقادير خيلي كم و خيلي زياد ولتاژ و جريان
- دستگاههاي اندازه گيري با ضرب كننده ها
- اندازه گيري توان اكتيو و راكتيو يك فاز و سه فاز.
برای دانلود به ادامه مطلب بروید ...
این راهنما دستور کار آزمایشگاه کنترل خطی است و فقط برای آزمایشگاه هایی می باشد که دستگاه های کمک آموزشی مربوطه را داشته باشند . آزمایش هایی که در این راهنما به آنها پرداخته می شوند شامل موارد زیر است :
- آموزنده ی فرایند حرارتی
بررسی پاسخ زمانی سیستم مدار باز
بررسی پاسخ فرکانسی سیستم
بررسی تاثیر اغتشاش پله و تغییر ناحیه تناسبی در عملکرد سیستم مدار بسته
بررسی تاثیر اغتشاش پله و تغییر ناحیه انتگرال در عملکرد سیستم مدار بسته
کنترل کننده PID
بررسی پاسخ سیستم مدار بسته با کنترل کنندهی دو وضعیتی
- شبیه ساز کنترل فرایند ها
بررسی پاسخ پله سیستم های درجه دو
آشنایی با نمودار Bode و محاسبه Gm , PM برای سیستم های ناپایدار
آشنایی با نمودار Bode و محاسبه Gm , PM برای سیستم های پایدار
بررسی اثر تاخیر بر روی فرایندها
بررسی طراحی کنترل کننده Lead و Lag در حوزه فرکانس به روش Bode
آزمایش اندازه گیری حساسیت
دستور کار آزمایشگاه کنترل خطی
این دستور کار مربوط است به دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، دانشكده مهندسي برق می باشد . می توانید سرفصل ها را در زیر مشاهده کنید و در صورت تطابق از آن استفاده کنید . در اين آزمايشگاه شما با سيستمهاي كنترل خطي آشنا خواهيد شد . در اين راستا آزمايشهايي طراحي گشته اند كه شما را با تحليل، پياده سازي و شناسايي فرايندها و كنترل كننده هاي مختلف آشنا نموده و پس از آن با كاربرد اين سيستمها در كنترل چند فرايند آشنا خواهيد شد. آزمايشها در دو بخش تدوين گشته اند، در بخش اول با پياده سازي الكترونيكي فرايندهاي خطي و جبران سازها آشنا شده و پس از بررسي آنها كاربرد جبران سازها به صورت حلقه باز و همچنين حلقه بسته را فرا خواهيد گرفت. در انتها كاربرد كنترل كننده هاي متداول پيش فاز -پس فاز و تناسبي -انتگرالي -مشتق گير را در كنترل فرايندهاي خطي بررسي خواهيم كرد.
براي آشنايي بيشتر با كاربردهاي كنترل كننده هاي بررسي شده در بخش اول، اين كنترل كننده ها را براي کنترل فرآیند حرارتی و سروو موتور DC به کار خواهیم برد. در اين راستا ابتدا با اين فرايند ها آشنا شده و به شناسايي آنها مي پردازيم سپس براي رسيدن به اهداف كنترلي، جبرانسازهاي مناسب طراحي و پياده سازي شده و بر اين فرايندها اعمال خواهيم نمود.
برای دانلود به ادامه مطلب بروید ...
یکی از دروس مشکل دوره کارشناسی الکترونیک ، واحد سیگنال ها و سیستم های اپنهایم می باشد . به میزان زیادی سفارش می کنیم به جای چند بار مرور کردن جزوه سیگنال و سیستم خود مسائل خود این کتاب را حل کنید و صد البته بدون حل المسائل کار بس مشکلی است . و حتما باید یک کتاب حل المسائل داشته باشید و جواب های پایانی خود را مقایسه کنید و حتی گاها روش صحیح را از جزوه نگاه کنید .
حل المسائلی کامل و فارسی در اختیارتان قرار دادیم که مشکلات شما در این واحد حل شود . این کتاب توسط خانم دشتی برایمان ارسال شده است .